Espoon musiikkopisto EMO on Espoon suurin ja vanhin taideoppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista monipuolista ja laadukasta opetusta. EMO antaa poikasilleen hyvän pohjan musiikin elinikäiseen harrastamiseen. Laaja opintotarjotin ja opettajien ammattitaito mahdollistavat yksilölliset harrastusreitit - myös väylän kasvaa syvälle ja pitkälle musiikin ammatillisiin opintoihin. 

EMO on yksityinen, kannatusyhdistyksen ylläpitämä taideoppilaitos, joka kuuluu lakisääteisen valtionavun ja Espoon kaupungin toiminta-avustuksen piiriin.

EMOn päätoimipiste sijaitsee Tapiolassa kulttuurikeskuksessa, jossa toimivat myös mm. Tapiola Sinfonietta, Espoon teatteri ja Tapiolan kirjasto.

Tapiolan nuoret sinfonikot konsertoivat

Tapiolasalissa kuullaan TNS:n ja Artturi Aallon tulkitsemana Sibeliusta ja Dvorakia tiistaina 9.10.2018 klo 19. Konsertti on Slovenian kiertueen lähtökonsertti. Kapellimestarina Erkki Lasonpalo.

Liput 11,50/6,50 - lippu.fi 

Vielä ehtii mukaan!

Muskariin, rytmiikkaan ja Matinlahden koulun syksyllä alkaviin ryhmiin voi vielä ilmoittautua mukaan. Katso tästä sopiva ryhmä.

Tapiolan muskarit ja rytmiikat aloittavat viikolla 34, päiväkotimuskarit viikolla 35.

 

 

 

 

 

 

 

EMO syyslomailee viikolla 42

Syyslomaa vietetään samaan aikaan espoolaisten koulujen kanssa, 15.-21.10. 
EMOn toimisto on suljettu syysloman aikana. 

powered by eMedia