Valmentava opetus

Valmentavaa opetusta ovat soitinvalmennus (soitinpajat ja soitintikkaat), Hepuli-kuoro 6-8-vuotiaille sekä rytmiikkaryhmät 6-8-vuotiaille. 

  • Soitinvalmennukseen hakeudutaan oppilasvalintojen kautta toukokuun lopulla. Aikataulut julkistetaan huhtikuussa.
  • Kameleonttikuorojen koelaulut toukokuussa. Aikataulut julkistetaan huhtikuussa.
  • Rytmiikan uudet oppilaat ilmoittautuvat mukaan etusivulta löytyvästä linkistä: www.emo.fi


Soitinvalmennus

Soitinvalmennusta järjestetään pienryhmäopetuksena ns. soitinpajoissa 1-2 vuoden ajan tai Soitintikkaissa 6-8 oppilaan ryhmissä 1 vuoden ajan. Soitinvalmennuspaikkoja tarjotaan oppilasvalintojen perusteella lähinnä 5-7 vuotiaille. Soitinvalikoima vaihtelee vuosittain hakijamäärän mukaan. Useimmiten pajoja on ollut mm. harmonikassa, nokkahuilussa ja kanteleessa. Soitintikasryhmien soitinvalikoima on: kosketinsoittimet, kitara, nokkahuilu, saksofoni, trumpetti, pasuuna, viulu ja alttoviulu. Soitinvalmennuksessa oppilas tutustuu soittimeen ja muodostaa käsityksen soittoharrastuksesta. Näin mahdollisille tuleville soitinopinnoille pyritään luomaan hyvä pohja. 

Kuoro ja rytmiikka alle 10-vuotiaille

EMOn valmentavalla opintotarjottimella on myös ilmaisukuoro Kameleonttien lapsikuoro Hepuli sekä rytmiikkaryhmiä, joissa harjoitellaan kehorytmejä, kehitetään motoriikkaa ja soitetaan rytmisoittimia. Rytmiikka on myös erinomainen tukiaine soitinopinnoille.

Kameleontti-kuorot: lue lisää>>
Rytmiikka: lue lisää>>

powered by eMedia