www.emoensemble.com on EMO Ensemble oma kotisivu. Sieltä löytyy kaikki kuoron ajankohtaiset asiat, konsertit ja uutiset.

EMO Ensemble on nuorista musiikinopiskelijoista ja ammattilaulajista koostuva taiteellisesti kunnianhimoinen kamarikuoro, joka perustettiin Espoon musiikkiopiston yhteyteen syksyllä 2000. Kolmivuotiaana se voitti ammattikuoroille suunnatun kansainvälisen Harald Andersén -kamarikuorokilpailun. EMO Ensemblen perustaja ja taiteellinen johtaja Pasi Hyökki, joka toimii tätä nykyä kuoron päävierailijana. 


Kamarikuoro EMO Ensemblen syyskausi alkaa keskiviikkona 15.8. klo 17.30 jolloin pidetään myös koelaulut harjoituksen yhteydessä. Toinen koelaulupäivä on ke 5.9. (kun akatemia yms ovat alkaneet). Treenit Tapiolan koululla, Opintie 1.

 Koelauluihin voi ilmoittautua osoitteeseen puheenjohtaja@emoensemble.com viimeistään harjoituksia edeltävänä päivänä. Koelauluissa esitetään yksi vapaavalintainen (lyhyt) laulu ilman säestystä ja sen lisäksi arvioidaan soveltuvuutta EMO Ensemblen laulajaksi. 

 Tiedusteluihin vastaa Pro EMO Ensemble ry:n puheenjohtaja Milla Nissinen 8.8. alkaen.

powered by eMedia