EMO kiittää!

Espoon musiikkiopiston huoli opetustilojen vähentymisestä Espoon Kulttuurikeskuksen uudistuessa on saanut valtavasti tukea. Kaupunginvaltuutetut yli puoluerajojen, opetus- ja kulttuurilautakuntien aktiivit, kymmenet lasten vanhemmat ja espoolaiset musiikkielämän vaikuttajat ovat kannanotoillaan osoittaneet, että EMO on tärkeä osa espoolaista kulttuurityötä.

Espoon Kaupunginhallitus otti jo kokouksessaan 21.9. asiaan kantaa; “Kaupunginhallitus kehottaa sivistystoimea sekä teknistä ja ympäristötoimea selvittämään hankesuunnittelun rinnalla yhteistyössä Kulttuurikeskuksessa nyt toimivien tahojen kanssa näiden toiminnan vaatimat tilatarpeet peruskorjauksen aikana ja sen jälkeen ja laatimaan selvityksen, miten nämä tarpeet on huomioitu tai ratkaistu (KH 21.9.2020)”. 

Kulttuuritoimi on saamamme tiedon mukaan tunnistanut nykyisen suunnitelman ongelmakohtia ja aloittanut suunnitelman muokkaustyön. Nyt näille muutoksille ja kaikkien osapuolien tarpeiden huomioimiselle on myös vahva poliittinen tuki. Uskomme, että hanke etenee suotuisasti ja hyvässä yhteistyössä ratkaisuja ja synergiaa etsien ja löytäen. EMO aikoo tukea hankkeen etenemistä kaikin tavoin ja toimia talossa joustavana ja luovana yhteistyökumppanina, jonka työn tuloksena kulttuurikeskuksessa on elämää ja musiikkia aamusta iltaan.

Meitä EMOssa lämmittää se, kuinka laajasti lähes 60 vuoden antaumuksellista työtämme Espoon musiikkielämän rakentamiseksi arvostetaan! Erityisesti iloitsemme siitä, että Espoon lapsilla on tulevaisuudessakin mahdollisuus kasvaa luovuuteen, musiikilliseen oppimiseen ja ilmaisuun. Hyvinvointiin, joka saa ympäristön soimaan. 

Lämmin kiitos kaikille tukijoillemme!

Espoon musiikkiopiston johtokunta, psta

Anne Vaari,  pj.

Ari Katajamäki, jäsen

www.emo.fi

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä

Muita ajankohtaisia

Vieritä ylös
X
X