EMOn syksyn 2023 tapahtumat Espoon KULPS-kulttuuripolulla

KULPS-kulttuuripolku on Espoon kulttuurikasvatussuunnitelma, joka koostuu kulttuuri- ja taidesisällöistä. Sisällöt on rakennettu osaksi lasten koulupäivää ja opetusta. Kulttuuripolku edistää lasten yhdenvertaista mahdollisuutta osallistua taiteen ja kulttuurin tekemiseen, kokemiseen ja tulkitsemiseen. Kulttuuripolun toiminta toteutetaan lapsilähtöisesti ikäluokat huomioon ottaen. KULPS-kulttuuripolku on opettajille ja oppilaille maksuton. 

 

Espoon musiikkiopiston KULPS-kulttuuripolun tapahtumat syksyllä 2023


LEIJONAKUNINGAS-konsertti Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa

8.11.2023 klo 9.15 ja 10.30.
Eskarilaisille sekä 1.-3. luokkalaisille, kesto 55 min.

Rakastetun Leijonakuningas -elokuvan laulut ja liikuttava tarina herää henkiin Espoon musiikkiopiston juonellisessa konsertissa. Puhallinorkestereiden SM-hopeamitalisti (2022)  ENPOn 40 nuorta puhaltajaa sekä Kameleonttikuorojen ja pop/jazzlinja Ebelin kuoro ja solistit muodostavat yhdessä monikymmenpäisen esityskoneiston. Konsertin päätteeksi esitellään orkesterin kiehtovat puhallinsoittimet, mm. fagotti, tuuba ja käyrätorvi. Leijonakuningas tarjoaa syyskaudelle konserttiin huipentuvan musiikkiprojektin rakastettujen laulujen sekä soittimiin tutustumisen merkeissä.

Ilmoittautuminen konserttiin toimisto@emo.fi  23.10. mennessä. Viestin otsikoksi Leijonakuningas.

 

New Orleans Marching Band -työpaja
järjestää Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebeli
Työpajat soveltuvat alakoulun 3.-6. luokkalaisille sekä yläkoululaisille.

Tervetuloa tutustumaan New Orleans -musiikkiin osaavien ohjaajien johdattelemana!

New Orleansin musiikki on vaikuttanut vahvasti jazzin ja edelleen populaarimusiikin syntyyn. Kyseessä on monipuolinen, ilmaisullinen tyylisuunta, jonka perinteinen muoto on juhlakulkueessa puhaltimin ja rummuin soitettavat eri tarkoituksiin sopivat svengaavat kappaleet. Marching Band -työpajassa pääset kokeilemaan trumpettia, pasuunaa ja lyömäsoittimia, sekä tutustumaan klassikoihin kuten When The Saints Go Marching In ja St. Louis Blues.

New Orleans Marching Band -työpaja luo edellytykset hyvän musiikkisuhteen syntymiselle, ja improvisoinnin kautta opimme heittäytymistä, tunteiden ilmaisua ja ryhmässä toimimista. Opettajina on Mikko Pettinen ja Taneli Mikkola.

Työpajat järjestetään marraskuussa 2023 erikseen sovittuna arkipäivänä klo 9.30-14 välisenä aikana Ebelin opetustiloissa Tapiolan Teollisuustalossa, Ahertajantie 6B.

Varaukset viimeistään kuukautta ennen (1.10.mennessä): mirja.makela@ebeli.fi

Lisätiedot: KULPS – kulttuuri- ja liikuntapolku

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä

Muita ajankohtaisia

Scroll to Top
X
X