Tiedote 13.1.2022

Espoon musiikkiopiston opetus jatkuu lähiopetuksena mukaan lukien yksilötunnit, musiikin hahmotusaineet, rytmiikkaryhmät, lapsikuorot ja pienryhmät. Orkestereiden ensimmäisistä harjoituksista tiedotetaan erikseen orkesterikohtaisesti. 

Muskarissa lähiopetuksena toteutuvat kaikki muut ryhmät (eli 3-6-vuotiaiden ryhmät) paitsi perheryhmät, jotka pidetään 31.1. saakka etänä.

Muskareissa ja musiikin hahmotusaineiden perusopinnoissa on mahdollista kauden alussa seurata lähituntia kotona (ei siis varsinainen etäopetus) opettajan lähettämän striimilinkin kautta.

Espoon kaupungin linjausten mukaan lähiharrastustoimintaan osallistuvilla 16-vuotiailla ja sitä vanhemmilla tulee olla koronapassi. Opettaja tarkastaa sen ensimmäisellä opetuskerralla. Passin vaihtoehtona on etäosallistuminen. 

Huom! Ennen vuotta 2003 syntyneiden oppilaiden tunnit jatkuvat etäopetuksena johtuen koronarajoituksista (Valtioneuvoston linjaus). Lähiopetus em. ikäisillä on kuitenkin mahdollista, mikäli se on välttämätöntä esim. ryhmän harjoitustarpeesta tai oppilaan näyttöön, tärkeään esiintymiseen tms. valmistautumisesta johtuen. Opetus etänä tai lähiopetuksena järjestetään opettajan harkinnan mukaisesti. Aikuisten taiteen perusopetuksen etäopetussuositus on voimassa 31.1.2022 saakka.

Tiedotamme muutoksista uutiskirjeillä.  EMOn nettisivuilta  voi seurata ajantasaista tilannetta tuntikäytänteistä. Muistathan vielä tutut terveysturvallisuusohjeet alla, kiitos!


Musiikin iloa alkuvuoteen!

*****

Yksilöetätuntia pyydetään matalalla kynnyksellä, jos perheessä on koronatartunta, koronaoireita tai epäilystä altistuksesta. Hyvällä yhteistyöllä estämme tarpeettomat altistukset. Karanteeneja noudatetaan.

Edellytämme maskin käyttöä kaikilta 3. luokkalaisista alkaen aina kun mahdollista. Myös nuoremmilla maskin käyttö on suositeltavaa, mikäli mahdollista.

Tunneille saavutaan enintään 10 minuuttia aikaisemmin ja poistutaan heti tunnin jälkeen. 

Oleskelua yleisissä tiloissa vältetään.

Vanhemmat voivat saattaa oppilaan ulko-ovelle, tarvittaessa (alle kouluikäiset) luokan ovelle maskin kanssa. 

Turvavälejä (2 m) noudatetaan kaikessa toiminnassa, myös tunneille saapuessa ja poistuessa.

Huolehditaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Kiitos yhteistyöstä!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä

Muita ajankohtaisia

Vieritä ylös
X
X