EMOSSA NOUDATETAAN TURVAOHJEISTUSTA

Päivitetty 24.11.2021

Opetus EMOssa jatkuu lähiopetuksena, ellei riskiryhmä- tai karanteenitilanne edellytä muuta. Näissä tapauksissa noudatetaan Opetushallituksen ohjetta, jonka mukaan taiteen perusopetusta voidaan toteuttaa tarvittaessa myös etäopetuksena. Opettaja tiedottaa asiasta erikseen. 

Lähiopetukseen voi osallistua vain TÄYSIN oireettomana ja terveenä. Karanteeniohjeistuksia tulee noudattaa. Näissä tapauksissa voi pyytää matalalla kynnyksellä etäyksilötuntia.

Maskia on edelleen tärkeää käyttää. Edellytämme maskin käyttöä yli 12 vuotiailta ja suosittelemme sitä myös alle 12 vuotiaille.

Käsihygieniasta huolehditaan ja kädet pestään aina ennen tunteja. Luokissa on käsidesiä ja pintoja puhdistetaan tehostetusti. 

Aikuisten välisiä ylimääräisiä kontakteja vältetään. Luokissa ovat pääsääntöisesti läsnä vain oppilaat ja opettaja. Mikäli luokassa on mahdollista säilyttää hyvä (n. 2m) turvaväli, tästä on mahdollista myös poiketa perustellusta syystä. 

Muistetaan aivastus- ja yskimishygienia: kertakäyttönenäliinaan tai hihaan. Huomioidaan turvavälisuositukset myös ryhmäopetuksessa. 

Isompia kokoonpanoja (jousi- puhallin- ja sinfoniaorkesterit) jaetaan tarvittaessa pienemmiksi. 

Kuorot ja muskarit toteutetaan lähiopetuksena suositukset huomioiden. 

Pienissä konserttitiloissa (Beethoven, Joukola, Kellosali, Kulma) voidaan järjestää pienimuotoisia soittajaisia rajatulle yleisömäärälle turvaohjeet huomioiden. Isojen salien (Tapiolasali ja Louhisali), lämpiöiden ja ulkotilojen konsertteja voidaan järjestää huomioiden Espoon kulttuurikeskuksen turvaohjeet: espoo.fi -> Espoon kulttuurikeskus 

Mikäli turvaohjeisiin tulee muutoksia, niistä tiedotetaan nettisivuilla: emo.fi/ajankohtaista ja oppilaskirjeissä. 

Turvallinen EMO tehdään yhdessä! 

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä

Muita ajankohtaisia

Vieritä ylös
X
X