Kuorot

Kuorotoiminta EMOssa

Laulaminen, varsinkin kuorolaulu, lisää tutkitusti hyvinvointia ja terveyttä. Kuoro on hyvä tapa aloittaa lauluharrastus ja mahdollisesti jatkaa siitä myös yksinlaulun pariin. EMOssa toimii kaksi erilaista lapsikuoroa:

  • Kameleonttikuorot, lasten ilmaisukuoro
    Kameleonttikuorot on jaettu kahteen ryhmään:
    – Hepuli 6-vuotiaat-2. luokkalaiset (60 min.)
    – Sekamelska 3.-7. luokkalaiset (90 min.)
  • Ebelin kuoro, pop/jazzlinjan nuorten kuoro
  • EMO Ensemble, aikuisten kuoro, jonka taiteelliset tavoitteet ovat korkealla

Kuoroihin hakeudutaan laulunäytteen kautta. Kuoron lukukausimaksu on 155 € (1.8.2024 alkaen) ja se laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. EMOn soitinoppilailla kuoro sisältyy lukukausimaksuun.

Kameleonttikuorot

Kameleontit tunnetaan iloisista ja värikkäistä esiintymisistään ja monipuolisesta ohjelmistosta. Konserteissa kuullaan myös kuorolaisten itse tekemiä ja koreografioimia kappaleita. Laulun lisäksi kuoron ilmaisuvalikoimaan kuuluu runsaasti liikettä ja kehorytmejä.

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin EMOn Ahertajassa, Ahertajantie 6 D, 3. krs., Tapiola. Kuoroja johtaa Veera Voima.

Kameleonttikuorojen harjoitusajat:
Hepulit (6 v.- 2. luokkalaiset) ke klo 17-17.45
Sekamelska (3.-7. luokkalaiset) ke klo 18.00-19.30

Ebelin kuoro

on avoin kaikille rytmimusiikin laulamisesta kiinnostuneille ebeliläisille ja emolaisille, ja siihen voi hakeutua myös EMOn ulkopuolelta. Ikäsuositus on 13-20-vuotta, joten se sopii hyvin myös esimerkiksi Kameleontti-kuoroista jatkaville. Ebelin kuoro harjoittelee maanantaisin Ebelillä klo 18-19.30 ja esiintyy säännöllisesti. Ohjelmisto koostuu jazz- ja pophenkisistä 3-4 -äänisistä kappaleista, joita esitetään sekä a cappella että piano- tai bändisäestyksen kanssa. Kuoroa ohjaa Mirja Mäkelä. Tiedustelut elokuussa: info@ebeli.fi

EMO Ensemble

on kuoro – ja näkemys. Haasteita kaihtamaton ja taiteellisesti tinkimätön joukko konsertoi aktiivisesti, neljä kertaa kaudessa. Konserttisarjan suunnittelee ammattilaisista koottu ydinryhmä. Ohjelmisto kaartaa renessanssilaulusta aina tuoreimpiin kantaesityksiin, ja harvinaisuuksien parina kuullaan kuubalaisia rytmejä ja Beatlesia. Kuorolla ei ole vakituista johtajaa, vaan johtaja kutsutaan konserttikohtaisesti. Kuoron päävierailija on sen perustaja Pasi Hyökki

EMO kantaa osaltaan vastuuta suomalaisen musiikkikasvatuksen elinvoimasta.

Scroll to Top
X
X