Kuorot

Kuorotoiminta EMOssa

Laulaminen, varsinkin kuorolaulu, lisää tutkitusti hyvinvointia ja terveyttä. Kuoro on hyvä tapa aloittaa lauluharrastus ja mahdollisesti jatkaa siitä myös yksinlaulun pariin. EMOssa toimii kolme erilaista kuoroa:

 • Kameleonttikuorot, lasten ja nuorten ilmaisukuoro
  Kameleonttikuorot on jaettu kolmeen kuoroon ikäryhmittäin:
  – Hepuli eskari-2. luokkalaisille
  – Sekamelska 3.-6.luokkalaisille
  – Uni 6-luokkalaisille ja yläkoululaisille
 • Ebelin kuoro, pop/jazzlinjan nuorten kuoro
 • EMO Ensemble, aikuisten kuoro, jonka taiteelliset tavoitteet ovat korkealla

Kuoroihin hakeudutaan laulunäytteen kautta. Kuoron lukukausimaksu on 140 € ja se laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. EMOn soitinoppilailla kuoro sisältyy lukukausimaksuun.

Kameleonttikuorot

Kameleontit tunnetaan iloisista ja värikkäistä esiintymisistään ja monipuolisesta ohjelmistosta. Laulun lisäksi kuoron ilmaisuvalikoimaan kuuluu runsaasti liikettä ja rytmiikkaa kehorytmein ja lyömäsoittimin. Harjoitukset ovat alkuillasta tiistaisin  tai keskiviikkoisin EMOn Kellopelissä, Opinkuja 2, Tapiola. Kuoroja johtaa Veera Voima.

Kameeleonttikuorojen harjoitusajat:
Hepulit (eskari- 2.lk) ti klo 16.45-17.30
Uni Ensemble (yläkoululaisille ja lukiolaisille) ti klo 17.45-19.00
Sekamelska ( 3. – 6. lk) ke klo 17.45-19.30

 

Ebelin kuoro

on avoin kaikille ebeliläisille ja siihen voivat hakeutua myös muutkin kuin Ebelin oppilaat. Kuoro harjoittelee maanantaisin Ebelillä ja esiintyy säännöllisesti. Ohjelmisto koostuu jazz- ja pophenkisestä 3-6 -äänisestä materiaalista, jota esitetään sekä a cappella että säestyksen kanssa. 

 

EMO Ensemble

on kuoro – ja näkemys. Haasteita kaihtamaton ja taiteellisesti tinkimätön joukko konsertoi aktiivisesti, neljä kertaa kaudessa. Konserttisarjan suunnittelee ammattilaisista koottu ydinryhmä. Ohjelmisto kaartaa renessanssilaulusta aina tuoreimpiin kantaesityksiin, ja harvinaisuuksien parina kuullaan kuubalaisia rytmejä ja Beatlesia. Kuorolla ei ole vakituista johtajaa, vaan johtaja kutsutaan konserttikohtaisesti. Kuoron päävierailija on sen perustaja Pasi Hyökki

EMO kantaa osaltaan vastuuta suomalaisen musiikkikasvatuksen elinvoimasta.

Vieritä ylös
X
X