SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Tämä on Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n saavutettavuusseloste, joka koskee palveluja www.emo.fi ja www.ebeli.fi

Saavutettavuusseloste on laadittu / päivitetty 13.12.2020. Saavutettavuudesta säädetään laissa digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalveluiden on oltava saavutettavia. Saavutettavuusvaatimukset koskevat Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistyksen verkkosivustoa ja sähköisiä palveluja 23.9.2020 alkaen.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Vaatimustenmukaisuus

Espoon musiikkiopiston sivusto www.emo.fi on julkaistu 1.8.2018 ja Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebelin sivusto www.ebeli.fi 1.1.2020. Molemmat noudattavat pääosin saavutettavuusvaatimuksia. 

Verkkosivustomme sisältää pdf-tiedostoja ja videoita (tekstitys puuttuu), jotka eivät ole saavutettavia. Osa ei-saavutettavista tiedostoista on laadittu ennen 23.9.2018 eikä niitä tarvitse muuttaa takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi. 

Palaute ja yhteystiedot

Jos huomasit saavutettavuuspuutteen sivustollamme, ole meihin yhteydessä, jotta voimme mahdollisuuksien mukaan korjata asian tai toimittaa sinulle ei-saavutettavan tiedon muutoin. Lähetä meille sähköpostia: saavutettavuus@emo.fi

Valvontaviranomainen ja yhteystiedot

Anna ensin palautetta meille, sivuston ylläpitäjille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon kuluessa, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

Puhelinnumero (vaihde) 0295 016 000

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä

Muita ajankohtaisia

Scroll to Top
X
X